Ana Sayfa / Tıbbi Görüntüleme Merkezleri / Rad İstanbul Görüntüleme Merkezi

Rad İstanbul Görüntüleme Merkezi

Rad İstanbul Görüntüleme Merkezi; röntgen hizmetleri vermek amacıyla 2007 yılında Ümraniye, İstanbul‘da hizmet vermeye başlamıştır.

Rad İstanbul; 4 boyutlu ultrason, doppler, dental volumetrik, dijital panoramik ve sefalometrik diş röntgeni cihazları bulunmaktadır.

Ayrıca, Radistanbul Görüntüleme Merkezi‘nde yapılan tetkikler; tüm batın, üriner sistem, pelvik, troid, meme ultrasonlarına ek olarak gebelerde 2. düzey ultrason, gebelik ultrasonu, 4 boyutlu ultrason çekimleri yapılamktadır. Aynı zamanda, ekstremitelerde arterial ve venöz doppler, karotis vertebral doppler, renal arter doppler, gebelik doppleri, penil doppler başta olmak üzere tüm doppler uygulamaları gerçekleştirilmektedir. Bununla birlikte, ağız ve diş sağlığında görüntüleme teknikleri kullanılarak dental volumetrik tomografi, dijital panoramik diş röntgeni, temporomandibular eklem, sinüs grafileri ve sefalometrik röntgen çekimleri uygulanmaktadır.

Rad İstanbul Görüntüleme Merkezi

Özellikle merkez gebelerde, 2. Düzey Ultrasonografi ile bebeğin organ gelişiminin büyük ölçüde tamamlandığı; 18 ile 24. gebelik haftalarında sağlık durumu hakkında ayrıntılı bilgi vermektedir. İşlemde bebeklerdeki doğumsal kusurlar olan anensefali, menengomiyelosel, hidrosefali veya bir kusuru düşündürecek belirtilerin böbreklerde genişleme, koryoid pleksus kisti, amnion sıvısında azalma veya artma taranması gerçekleştirmektedir. Merkez, 2. düzey ultrasonografi incelemelerinde tecrübeli uzmanlar ve gelişmiş cihazlar kullanmaktadır.

İletişim

Adres: Yaman Evler 2. Etap, Alemdağ Cad, Meltem Sok. No: 2 PK: 34768 Ümraniye / İstanbul

Telefon: 0 216 521 88 36

E-Posta: radistanbul@gmail.com

Web: radistanbul.com

Rad İstanbul Görüntüleme Merkezi Ulaşım

Hakkında hipokratist

Ayrıca Kontrol Et

Intermed

İntermed

Intermed Sağlık Grubu, sağlık hizmeti vermek amacıyla 1982 yılında Nişantaşı – Şişli, İstanbul’da kurulmuştur. İntermed, …

Bir yanıt yazın