ETKİNLİK EKLE

ETKİNLİK EKLE

Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti.

Ege Bölgesi Dişhekimleri Odaları 2. Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi

27 Mart - 08:00 - 29 Mart - 17:00
Ege Bölgesi Dişhekimleri Odaları 2. Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi

Ege Bölgesi Dişhekimleri Odaları 2.Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi, Ege Bölgesi Dişhekimleri Odaları tarafından Denizli Dişhekimleri Odası ev sahipliğinde 27-29 Mart 2026 tarihleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi – Pamukkale, Denizli’de gerçekleşecektir.

2026 yılında ikincisi gerçekleştirilecek olan Ege Bölgesi Dişhekimleri Odaları Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi, dişhekimliği alanındaki en güncel gelişmelerin ve yenilikler paylaşılacaktır. Özellikle EBDO Kongresi, alanında uzman akademisyenler ile sektör profesyonellerinin bir araya geleceği önemli bilimsel bir etkinliktir.

Aynı zamanda 2026 yılı kongresi boyunca gerçekleştirilecek konferanslar, seminerler ve kurslar aracılığıyla katılımcılar; dişhekimliği alanındaki en güncel bilgilere erişme, bilgi ve deneyimlerini paylaşma fırsatı bulacaktır. Ayrıca 2026 yılı kongresi kapsamında, dental firma temsilcileri de sektörün en yeni ürün ve hizmetlerini tanıtma imkânı elde edecektir. 2. EBDO Kongresi, katılımcıların göstereceği ilgi ve katılım, mesleki bilgi paylaşımına katkı sağlayarak sektörün gelişimine önemli ölçüde destek olacaktır.

Kurulları

Kurulları

Ege Bölgesi Dişhekimleri Odaları 2.Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi

Kongre Başkanı

  • Musa AKYOL

Bilimsel Komite Başkanı

  • Prof. Dr. Gülser KILINÇ

Konuşmacıları

Konuşmacıları

Ulusal Konuşmacıları

  • Prof. Dr. Ahmet Atilla Ertan
  • Prof. Dr. Ali Gürkan
  • Prof. Dr. Bilal Yaşa
  • Prof. Dr. Erhan Dursun
  • Prof. Dr. Esra Uzer Çelik
  • Prof. Dr. Gökhan Önem
  • Prof. Dr. Gülşilay Sayar
  • Prof. Dr. Hande Şar Sancaklı
  • Prof. Dr. Hanefi Kurt
  • Prof. Dr. Kıvanç Bektaş Kayhan
  • Prof. Dr. Murat Türkün
  • Prof. Dr. Pelin Güneri
  • Prof. Dr. Taha Özyürek
  • Prof. Dr. Tuğba Türk
  • Uzm. Dr. Abdulsamet Kundakçıoğlu
  • Dr. Ahmet Coşkun
  • Dr. Alp Abidin Ateşçi
  • Dr. Olcay Bakar
  • Dr. Dt. Serdar Sıralar
  • Dr. Sina Saygılı
  • Dr. Uğur Ergin
  • Dr. Öğr. Üyesi Emrah Bilen
  • Dr. Öğr. Üyesi Tuba Develi
  • Dt. Hayrullah Kaya
  • Dt. Murat Mercan

Uluslararası Konuşmacıları

  • Dr. Bogi Andonov
  • Dr. Nitesh Tewari
  • Dr. Minas Leventis
  • Dr.Silvana Jukić Krmek
  • Dr. Syed Salman Ali

Bilimsel Programı.Kursları.Kayıt.Konaklama

Denizli Dişhekimleri Odası

Adres: 15 Mayıs Mah. 561 Sk. No: 4 Kat: 4 PK: 20100 Denizli

Telefon: +90 258 264 41 03

Mobil: +90 533 744 61 18

E-posta: sekreterlik@denizli-dho.org.tr – denizlidho@hotmail.com

Web: http://denizli-dho.org.tr/

Organizatör

Mekan

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi
  • İncilipınar Mah. 3385 Sokak No: 2/A
    Denizli, Pamukkale 20100 Turkey
    + Google Haritalar
  • Telefon +90 258 280 29 09
  • Mekan sitesine git

Türkiye’de tıp dernekleri ve sağlık kurum ve kuruluşları tarafından organize edilen Etkinlikler; sağlık profesyonellerini bir araya getirerek tıp ve sağlık alanındaki bilgi, araştırma ve gelişmeler paylaşılmaktadır. Ayrıca etkinlikler içinde yer alan tıp ve sağlık alanındaki önemli ay, gün ve haftalar toplumdaki farkındalığı oluşturmaktadır.

 

Etkinliklerin temel amacı, sağlık profesyonellerinin fikir alışverişinde bulunabildiği, yeni tıbbi teknolojiler hakkında bilgi edinebildiği ve en son araştırma bulgularını tartışabildiği bir platform sağlamaktadır. Katılımcılar, en son tıbbi buluşlar ve ilerlemeler hakkında bilgi edinebildikleri açılış konuşmaları, panel tartışmaları ve çalıştaylar gibi çeşitli oturumlara katılabilmektedir.

 

Aynı zamanda tıp kongreleri ve diğer etkinlik toplantılarında sağlık profesyonelleri ve toplumlar ağ kurma fırsatı yakalamaktadır. Bu etkinlikler, katılımcılar tanışmak ve bağlantı kurmak, deneyimleri paylaşmak ve gelecekte işbirliklerine yol açabilen ilişkiler kurmak için eşsiz bir fırsat sunmaktadır.

 

Tıp ve sağlık kongre toplantıları yeni tıbbi cihaz ve teknolojileri keşfetme şansı ile çeşitli tıbbi şirketlerin katılımcıları en yeni tıbbi ürün ve hizmetlerini sergilemektedir. Etkinlik katılımcıları; yeni tıbbi cihazlar, ilaçlar ve sağlıkla ilgili diğer ürünler hakkında bilgi edinme şansı yakalamaktadır.

 

Bu etkinlik toplantıları, katılımcılara eğitim ve ağ oluşturma fırsatlarının yanı sıra yeni şehirleri ve kültürleri keşfetme şansı sunmaktadır. Etkinlikler genellikle Türkiye’nin farklı şehirlerinde düzenleniyor ve katılımcılara yeni kültürleri, mutfakları ve manzaraları deneyimleme şansı vermektedir.

 

Etkinliklerin tarih ve yerleri Hipokratist – Sağlık Ansiklopedisinde  yer almaktadır.

events

ETKİNLİK EKLE

ETKİNLİK EKLE